Svenska Skulder och Armbågsregistret | A_Patienter
22207
page-template-default,page,page-id-22207,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

För patienter

Hemsidan Min Axel

På hemsidan Min Axel hittar du som patient med skulderbesvär information om  vad du kan göra för att lindra besvär och motverka operation, samt åtgärder innan det är aktuellt med operation. Dessutom får du veta vad du kan förvänta dig för resultat av en eventuell operation.

Hemsidan: Min axel

Hemsidan Min armbåge

Hemsidan Min Armbåge informerar dig som patient med besvär i armbågen vad du kan göra för att lindra  besvär och motverka operation, samt åtgärder innan det är aktuellt med operation. Dessutom översiktligt om vad du kan förvänta dig för resultat av en eventuell operation.

Hemsidan: Min armbåge

Information om registret 

Här kan du läsa mer om vad som gäller för dig som patient om du är med i registret.

Patientinformation (pdf)

 

 

Gå ur registret

Som patient har du rätt att själv välja om du vill slippa uppföljningar och brev från registret. Om du går ur registret innebär det att vi inte får registrera kommande undersökningar. Påminn din läkare att du gått ur registret vid varje nytt ingrepp som kan vara aktuellt för registrering . Du kan också välja att gå ur registret helt och få all information om dig själv raderad.

Begäran om registerutdrag (pdf)

Gå ur registret (pdf)